Nyt fra Vinding

Sidste nyt fra Vinding info

30-04-2017
Fwd: åbningstider i Den Gamle Skole.
Hej til alle jer, der er interesseret i Vindings historie.

Så er der igen mulighed for, at komme op og granske i i de gamle billeder,

protokoller og andet spændende materiale, om Vinding.

Vi åben mandag den 1. maj, fra kl. 14 til ca. 17.

Og i forbindelse med lysfesten i Vinding 4. maj, er der mulighed for,

at kikke inden for, efter koncerten med mandskoret i kirken,

vi holder åben fra ca. kl. 20 til 22. og vi har lagt noget materiale frem,

bl.a. gamle aviser fra dagene omkring 4. maj og andet fra gemmerne,

om 2, verdenskrig.

Anne-Marie og Anne-Lise

Anne-Lise Kristensen

Langballevej 2

8654 Bryrup

28-04-2017
Opstart på Boldbane 1. maj kl. 18,30
Mandag den 1. maj kl 18,30 inviteres I tll at mødes på boldbanen ved Vinding Forsamlingshus.

Vi spiller og leger 1 times tid, hvorefter VIF er vært med kaffe / saftevand samt lidt hjemmebag
27-04-2017
4 maj
Vil da lige huske at fortælle her også, at torsdag den 4 Maj når der er lysfest i Vinding by, så holder Dansk Koldkrigsmuseum åbent
fra 18-22, vil selvfølgelig søger for at der også er lys ude ved museet.

Dansk Koldkrigsmuseum
26-04-2017
4 maj
Torsdag den 4. maj fejrer Vinding by traditionen tro befrielsen 1945. Kl. 19 er der koncert med Silkeborg Mandskor i Vinding kirke under ledelse af Niels Rahbech. Koret synger danske sange i nyere arrangementer og også spirituals. Koncerten varer ca. 50 minutter, og der er gratis adgang.
Efterfølgende er der kaffe og kage i forsamlingshuset med fællessang og underholdning med Silkeborg mandskor. Her er entréen 75 kr.
Når mørket falder på, er der lejlighed til at tage en tur gennem Vinding by og se de hundredevis af lys i haver og huse."

vh
Lars Henrik
26-04-2017
Målrettet træning i Skoven.
Da vi alle bor i naturskønne Vinding/omegn og da mange af os nyder at benytte Løndal Skov rekreativt, har jeg gennem længere tid haft lyst til at lave spændende og målrettet træning i Skoven. Nu sætter jeg det i værk og håber, at nogen vil udnytte muligheden for at få en god træning i Løndal Skov. Det er en træningsform, jeg selv har manglet og er derfor sikker på, at det vil være en populær træningsform for mange andre. Jeg håber derfor, at nogle af jer har lyst til at deltage, samt vil være med til at brede budskabet ved at gå ind på min facebookprofil (Evafysio) og dele og like initiativet.

Det eneste udstyr det kræver er beklædning og fodtøj, man kan bevæge sig i, samt et par tætsiddende havehandsker, da vi også skal ligge i håndliggende.

Ses vi i skoven?

Eva Nørmark Heden
Løndalvej 8, Vinding
mobil 61 33 48 68
Har du et budskab til Vinding
Send det til vindinginfo@gmail.com
Med venlig hilsen Vinding Info.
Se også Landsbyen Vinding på Facebook